Ingyenes online tanfolyam: The Elements of AI (A mesterséges intelligencia elemei)

Milyen hatással lehet a mesterséges intelligencia (továbbiakban: MI) az életünkre? Szeretne többet tudni a MI-ról? Arról, tulajdonképpen mit értünk ezalatt és miből tevődik össze? Ismerje meg a The Elements of AI online tanfolyamot, amelynek már több mint 430 000 felhasználója van! Itt mindent megtanulhat a mesterséges intelligencia alapjairól.

  • © elementsofai.com

A The Elements of AI egy ingyenes online tanfolyam sorozat, amelyet a finn üzleti tanácsadó, a Reaktor és a Helsinki Egyetem fejlesztett ki. Céljuk, hogy a mesterséges intelligenciát minél több emberhez hozzák közelebb: Mi az MI? Hogyan fejlesztik az MI folyamatokat?

A téma fontosságát a felhasználók száma is mutatja: a tanfolyamot világszerte használják, közel 170 országból végezték már el.

A kurzus az elméleti tudást gyakorlati feladatokkal vegyíti, a tanulók saját maguk határozhatják meg tanulási tempójukat.

Kezdje el MI tanulmányait a Bevezetés az MI-ba című első kurzussal! Itt – bonyolult matematika és programozás nélkül – tanulhatja meg, mi az a MI, azzal mi lehetséges (és mi nem), valamint azt, milyen hatással van az életünkre.

A tanfolyamokat a The Elements of AI oldalán érheti el.

Back