Netzwerk Digital - Hálózat a digitalizáciért: Markus Hilken veszi át a koordinációt Dr. Marie-Theres Thiell-től

Dr. Marie-Theres Thiell (a DUIHK elnökségi tagja) egy évvel azután, hogy elhagyta magyarországi operatív pozícióit, most inkább a Németország és Magyarország közötti üzleti kapcsolatok fejlesztésére összpontosít. Ezért a DUIHK igazgatótanácsa más felelős kezekbe szeretné helyezni az általa és Gabriel Brennauer által közösen létrehozott, a magyarországi cégek közötti tapasztalatcserére összpontosító Netzwerk Digital felügyeletét. Markus Hilken, az SAP Labs Hungary ügyvezető igazgatója és a DUIHK új alelnöke, aki már korábban is támogatta a Netzwerk Digitalt aktív közreműködésével, vállalta a feladatot.
A Netzwerk Digital szeretné megköszönni Dr. Marie-Theres Thiellnek a nagyszerű elkötelezettségét, és örömmel várja a Markus Hilkennel való együttműködést.

A „Netzwerk Digital” a magyarországi német nyelvű gazdasági szervezetek közös kezdeményezése.  Célja a digitalizálás gyakorlati szempontból releváns aspektusai bemutatása. 2019 eleján hozták létre.

A digitalizáció már a közeljövőben alapvetően megváltoztatja a termelési és szolgáltatási folyamatokat, de forradalmasítja a vállalatok, az ügyfelek, a beszállítók és a közigazgatási szervek közötti kommunikációt is, és hatalmas változást fog eredményezni a munka világában. .

A Netzwerk Digital segíteni kívánja a vállalatokat saját üzleti modelljeik és folyamataik e kihívásokra való felkészítésében.

"Netzwerk Digital" is an Initiative of German, Austrian, Swiss and Hungarian organisations in Hungary with the aim of supporting the digital transformation of the economy. It was founded in early 2019.

The network creates multiple platforms to share best practice, practical experience and latest theoretical findings on digitalisation issues with business leaders, while keeping a special focus on small and medium sized enterprises.

The emphasis of all activities lies on questions and issues which have a decisive impact on business models of companies, on their interaction with customers, suppliers and authorities or on their internal structures and processes.

Brosúránk teljes körű áttekintést ad a "Netzwerk Digital" kezdeményezésről.

  • Mik a kezdeményezés céljai?
  • Mivel foglalkozik a kezdeményezés?
  • Kik a partnerei és támogatói?
  • Hogyan lehet csatlakozni?

A brosúra letöltése

A Netzwerk Digital kezdeményezés partnerei